Boek direct voor exclusieve voordelen
Steeds aan Zee
Discount slider image

Boek direct voor exclusieve voordelen

Boek direct via onze website en maak gebruik van exclusieve voordelen zoals:

Gratis parkeren tijdens uw verblijf en de beste prijzen beschikbaar!

Onze website Andere boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis parkeren tijdens verblijf
De Koningin: koffie, lunch & borrel

De Koningin:

koffie, lunch & borrel

De nieuwe plek om gezellig koffie te drinken, uitgebreid te borrelen en van een bijzondere lunch te genieten. Bij Grand Café de Koningin kun je terecht om te genieten van de heerlijke koffie en exclusieve thee van Fleur de Café. Op onze borrelkaart bieden we Nederlandse speciaalbiertjes en een uitgebreide selectie aan Europese wijnen.

Ontbijt

Ontbijt - als gast van Steeds aan Zee bent u van harte welkom voor een heerlijk ontbijt buffet in ons Grand cafe de Koningin. Ook wanneer u niet bij ons verblijft kunt is het mogelijk om een reservering te maken voor een ontbijt!

Reserveer  Ontbijtmenu

Lunch

Ook serveren wij de lekkerste huisgemaakte lunch gerechten waaronder heerlijke sandwiches, een heerlijke Italiaanse stoof en ook verschillende huisgemaakte zoetigheden.

Reserveer  Menu

 

Borrel

Heeft u onze borrelplank reeds geprobeerd? een heerlijke afsluiter na een dag fietsen, wandelen en of heerlijk luieren op het strand!

Reserveer

High tea in Grand Café De Koningin

Heerlijk genieten van onze diverse thee melanges, zoete en hartige lekkernijen:
Cheesecake, soesjes, madeleines, macarons, alfajores, bonbons, scones met clotted cream en lemon curd, diverse sandwiches en quiche.

Reserveringen mogelijk vanaf 2 personen
tot 1 dag vooraf.

€24,50 p/p

Reserveer

Feestjes en Partijen

Grand cafe de Koningin is een gezellige, warme en knusse plek, om een verjaardag, bedrijfsborrel en of ander feestje of partijtje te organiseren, contacteer ons voor meer informatie, wij denken graag met u mee en zullen u een Koninklijk feest bezorgen! 

Reserveer

Evenementen

Kleinschalige evenementen zoals een wijncursus met Nico di Vino, Jazz-middagen met o.a. het Jurjen Donkers kwartet & lezingen over koningshuis tot Katwijkse geschiedenis. We houden u op de hoogte!

Reserveer

Evenementen